telit.etf.rs

Električna merenja – završni praktičan rad u laboratoriji

Termini za završni praktičan rad u laboratoriji su predviđeni za ponedeljak, 21.12.2020. i utorak, 22.12.2020. od 9:00 do 20:00.

Svaki student radi završni iz dva dela, jedan deo koji se odnosi na meranja pomoću osciloskopa i drugi deo koji se odnosi na merenja iz drugog ciklusa vežbi. Ukupno se radi 60 minuta.

Konačan raspored termina na kome će biti naznačeno i šta svako od vas radi na završnom biće objavljen u sredu. 16.12.2020. u toku dana.

U četvrtak, 17.12. u terminu predavanja, biće održan dvočas koji se odnosi na završni praktičan rad u laboratoriji. Predavanje će biti održano preko MS Teams platforme.

Molim vas da se javite mailom (certic@etf.rs) ukoliko:

  • Zbog epidemiološke situacije ne možete da radite završni u prostorijama Fakulteta. Treba da napišete vaše podatke, ime prezime i broj indeksa.
  • Ste u izolaciji/niste u Beogradu pa ne možete da radite završni u naznačenim terminima. Treba da napišete vaše podatke, ime prezime i broj indeksa, i procenu kada ćete moći da radite završni.
  • Vam ne odgovara neki od navedenih termina. Treba da napišete vaše podatke, ime prezime i broj indeksa, vreme koje vam ne odgovara (na primer, ne odgovara mi ponedeljak od 12 do 15), kao i razlog (prednost, osim pomenute izolacije, imaju „fakultetski razlozi“ i drugi zdravstveni razlozi). Imajte u vidu da mi, kada objavimo spisak, nećemo moći da vam ponudimo drugi (svakako, uvek možete da se međusobno menjate).

Za sve studente koji su bolesni ili su u izolaciji, biće naknadno organizovan ovaj deo predispitnih obaveza.

Oznake

Podeli sa prijateljima

Povezani članci

Login

Prijava na mailing liste