telit.etf.rs

HUAWEI – SEEDS FOR THE FUTURE

Huawei Seeds for the future
Kompanija Huawei projekat “Telecom Seeds for the Future” pokrenula je 2008. godine sa ciljem da studentima informaciono-komunikacionih tehnologija iz celog sveta pruži priliku da steknu stručnu praksu u jednom od 16 razvojno-istraživačkih centara te kompanije u svetu. Program je do sada sproveden u više od 20 zemalja, a u njemu je učestvovalo više stotina studenata. Program se pokazao kao važna odskočna daska za studente i njihovo iskustvo, pripremajući ih za efikasan rad u IT i telekomunikacionim kompanijama. Plan kompanije Huawei je da kroz jaču saradnju sa lokalnom zajednicom razvije program na tržištima na kojima se već realizovao, ali i da ga uvede na nova tržišta. U okviru projekta, počevši od 2014. godine više desetina studenata odseka za Telekomunikacije i informacione tehnologije posetilo je Kinu i razvojne centre kompanije Huawei.

Prezentacija programa

Huawei Exhibition Halls

SEEDS FOR THE FUTURE u medijima

2014. - Novosti

2014 - Wannabemagazine

2014. - eKapija

2017  - Pink


SEEDS FOR THE FUTURE na našem sajtu

Poseta Kini 2018

Poseta Kini 2018

Po treći put kompanija HUAWEI, dugogodišnji partner Laboratorije za Radiokomunikacije, organizuje posetu Pekingu i razvojnim..

30. oktobar 2018.
Utisci iz Kine

Utisci iz Kine

Dvonedeljno putovanje u Kinu za nas predstavlja jedno posebno iskustvo. Imali smo priliku da se upoznamo sa kulturom naroda koja se..

12. decembar 2017.
Studenti telekomunikacija na putu ka Kini

Studenti telekomunikacija na putu ka Kini

Sedam studenata telekomunikacija otputovalo je danas u Kinu. Biće gosti kompanije HUAWEI, dugogodišnjeg partnera Laboratorije za..

17. novembar 2017.
Poseta kompaniji HUAWEI

Poseta kompaniji HUAWEI

Kao rezultat dugoročne saradnje kompanije HUAWEI i Laboratorije za Radiokomunikacije, Katedre za Telekomunikacije, deset naših studenata..

29. decembar 2015. sa 0 Komentara
Poseta studenata Kini

Poseta studenata Kini

Lepa vest stiže sa Katedre za Telemunikacije ETF-a. Deset naših studenata je u nedelju 22. novembra otišlo u petnaestodnevnu posetu..

24. novembar 2015. sa 0 Komentara

Login

Prijava na mailing liste