telit.etf.rs

Cisco Online Winter School 2021 – Projekat BENEFIT

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete u Cisco online zimskoj školi 2021. koja će biti organizovana u okviru Erasmus+ projekta BENEFIT (Boosting the telecommunications engineer profile to meet modern society and industry needs) u periodu 3-14.02.2021. godine. Škola će biti organizovana na lokalnom jeziku korišćenjem Cisco Webex alata, a možete se registrovati preko linka Registration. Kada vam bude odobrena registracija, dobićete e-mail sa detaljima za povezivanje. Predavanja će biti snimljena i dostupna online u slučaju da ih propustite. Materijali će takođe biti dostupni online.

Zimska škola će biti posvećena oblasti “Podaci i analitika”.

U okviru zimske škole biće organizovan kurs „IoT Fundamentals: Big data and Analytics“ na Cisco Networking akademiji Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao i niz tehničkih sesija koje će održati Cisco eksperti na teme: „Data processing in Webex“, „Key Trends in Cybersecurity“ and „Cisco DNA Center Assurance, using AI and ML for better network performance and stability“.

Što se tiče „IoT Fundamentals: Big data and Analytics“ kursa više možete naći na ovom linku. Nakon uspešno završenog kurs polaznici dobijaju sertifikat o završenom kursu od strane Cisco Networking akademije.

Tim BENEFIT projekta

BENEFIT_LOGO_W200

Podeli sa prijateljima

Login

Prijava na mailing liste