telit.etf.rs

TeleGroup

Kompanija TeleGroup je jedan od vodećih Solution provajdera u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija (ICT) i energetike na tržištu zapadnog Balkana. Osnovana je 1992. godine u Velikoj Britaniji pod nazivom TeleGroup Limited, a danas u svom sistemu ima ćerke  kompanije TeleGroup d.o.o. Banja Luka (1996), TeleGroup d.o.o. Beograd (2001), TeleGroup Sofija EOOD (2007), TeleGroup Crna Gora (2013) i TeleGroup Irak (2013) koje uspešno posluju na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Makedonije i Bliskog istoka. U bliskoj budućnosti se očekuje i osnivanje kompanije u Kuvajtu. 

Telegroup

Telegroup

TeleGroup se bavi kreiranjem i implementacijom ICT rešenja i softverskih aplikacija kao i integracijom telekomunikacione, IT, elektroenergetske i gasne infrastrukture. Orijentisana ka poslovnim korisnicima, kompanija nudi profesionalne servise koji podrazumevaju konsalting, projektovanje, integraciju, instalaciju, puštanje sistema u rad, održavanje sistema, opreme i softverskih aplikacija, softverski inženjering, managed servise i outsourcing, cloud servise i upravljanje projektima.   

Svoju ponudu TeleGroup zasniva na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača ICT i energetske industrije kao i razvoju vlastitih rešenja, oslanjajući se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju i individualni pristup svakom korisniku.

Uspešno sarađujući sa velikim, srednjim i malim preduzećima zatim vladinim, javnim i finansijskim sektorom, kao i telekom operaterima i servis provajderima, TeleGroup je stekao zavidnu bazu korisnika koju čine najznačajnije kompanije i institucije u regionu zapadnog Balkana. Sa preko 16 godina iskustva u radu na lokalnom tržištu, TeleGroup je napravio prve korake i na EMEA tržištu osnivanjem ćerke kompanije u Iraku. U skladu sa strateškim planom razvoja biznisa, pored prodora na nova tržišta, TeleGroup kreira i plasira ponudu u skladu sa najsavremenijim tehnološkim trendovima i potrebama korisnika i to u segmentima integrisanih Security i Mobility rešenja, rešenja za video sevis provajdere kao i Cloud i managed servisima.

STRUKTURA | RAST | RAZVOJ

TeleGroup danas u regionu zapošljava preko 200 ljudi od čega je 40% visokoobrazovano, a preko 70% je mlađe od 35 godina. Reč je o projektno orijentisanom timu koji ima preko 500 stručnih sertifikata iz različitih tehnoloških oblasti. Prema potrebi projekta se za realizaciju posla angažuju timovi stručnjaka, bez obzira na lokaciju gde se projekat realizuje, kako bi korisnicima obezbedili maksimalno pouzdan tehnološki sistem i brz povraćaj investicije.

U skladu sa misijom, vizijom i strategijom razvoja kompanije TeleGroup, uveden je  integrisan menadžment sistem koji objedinjuje standarde Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001, Sistem za zaštitu životne sredine ISO 14001, Sistem bezbednosti i zdravlja na radu OHSAS 18001 i Sistem zaštite i bezbednosti informacija ISO 27001. 

Prisustvo na regionalnom tržištu u proteklih 16 godina karakteriše stabilan rast i razvoj, kako samostalno tako i kroz strateška partnerstva. TeleGroup godišnje ostvaruje u proseku oko 17 miliona evra prometa, a najbolji poslovni rezultat sa obrtom od preko 20 miliona evra ostvaruje u 2010. godini.

Podeli sa prijateljima

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Login

Prijava na mailing liste