telit.etf.rs

Telenor Srbija

Telenor Srbija

Telenor Srbija

Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora, koji ima 166 miliona korisnika na 13 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra. Sa 3,2 miliona korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija. Ova kompanija ima 119 prodavnica u 84 grada i oko 1.000 zaposlenih, dok Pametna mreža pokriva više od 80 odsto stanovništva.

Telenor u Srbiji

Telenor je svoj rad u Srbiji započeo 31. avgusta 2006. godine kupovinom prve srpske mobilne mreže. Više od hiljadu zaposlenih zajedno sa iskusnim međunarodnim rukovodećim timom teži da Telenor bude pokretačka snaga u oblasti mobilne telefonije u Srbiji i da uvek nudi kreativna, inovativna i jednostavna rešenja za svoje korisnike.
Naši ciljevi su jednostavni:

Za naše korisnike – Telenor je provajder koji život čini lagodnijim;
Za naše zaposlene – Telenor je odlično mesto za rad, gde zaposleni žele da doprinose, napreduju i razvijaju se;
Za zajednicu – Telenor daje doprinos rastu i razvoju srpskog društva.

Da bi ostvario ove ciljeve, Telenor zasniva svoju strategiju na svojim osnovnim vrednostima, koje glase: Be respectful, Make it easy, Keep promises i Be inspiring.

Naši zaposleni

Telenor veruje u svoje zaposlene. Jasno nam je da kroz ispunjavanje profesionalnih i životnih ciljeva svakog pojedinca, stvaramo motivisan tim koji će doneti zadovoljstvo našim korisnicima i uspeh Kompaniji. Poštujući naše vrednosti i osporavajući ustaljene konvencije kreiramo dinamično i jedinstveno okruženje, koje ohrabruje timski rad, lični i profesionalni razvoj.
Mi radimo kao tim i cenimo raznolikost. Kreativni smo i nastojimo da unesemo energiju u sve što radimo. Prenosimo naša znanja i insistiramo na jednostavnosti. Ali verujemo i da je važno da odvojimo vreme van posla – da se opustimo i uživamo u plodovima našeg rada.

Šta nudimo

Mi visoko vrednujemo ljudski potencijal i zaposlenima obezbeđujemo što je moguće bolje uslove. Sve što nudimo, a nudimo mnogo, zasnovano je na sledeća četiri elementa:
1. Kvalitetni međuljudski odnosi koji spajaju zaposlene. Naša korporativna kultura i vrednosti, stil upravljanja i politika Kompanije podstiču međusobno uvažavanje i lojalnost kod zaposlenih;
2. Izazovna radna mesta koja zaposlenima pružaju zadovoljstvo u radu. Omogućavamo zaposlenima da nauče i razviju odgovarajuće veštine kroz obrazovnu podršku i preuzimanje radnih zadataka, ne samo u Srbiji – već širom sveta u Telenor kompanijama;
3. Nagrade za rad. Zaposlene nagrađujemo za dobar radni učinak, razvoj stručnosti i za ukupan uspeh Kompanije, što stvara pozitivno i ohrabrujuće okruženje, sa mogućnostima za ostvarivanje sopstvenog potencijala;
4. Aktivnosti u slobodno vreme. Organizujemo različite sportske i društvene aktivnosti za svoje zaposlene, kako bi se opustili i međusobno bolje upoznali.

Zapošljavanje

Telenor traži ljude koji žele da rade u nekonvencionalnoj kompaniji, koja ne prihvata ustaljeni poredak stvari i inspiriše ljude da dostignu svoj puni potencijal. Tražimo visokomotivisane kandidate, koji su ambiciozni, dinamični, sa pobedničkim elanom i spremni da stalno pomeraju granice.

Svi zainteresovani kandidati mogu poslati svoju biografiju ili pogledati trenutno otvorene pozicije na našoj Internet prezentaciji www.telenor.rs.

Trenutno otvorena radna mesta ovog poslodavca

Podeli sa prijateljima

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Login

Prijava na mailing liste