telit.etf.rs

Drugi termin predavanja školske 2021/22 godine

U skladu sa zahtevom studenata, predavanja i vežbe iz predmeta Arhitektura interneta (13E033AI), odnosno Arhitektura savremenog interneta (19M034AI), biće organizovani online, korišćenjem Cisco Webex alata.

Drugi termin predavanja će biti održan online u utorak 08.03.2021. godine, sa početkom u 9:15h. Sesija će biti otvorena od 9h, pa vas molimo da se povežete na početku sesije.

Da bi ste se registrovali za online predavanja, molimo vas da koristite link Registracija. Nakon registracije, dobićete email potvrdu sa instrukcijama kako da se povežete na sesiju. Molimo vas da se registrujete što pre, proces registracije je veoma kratak, a potrebno je samo uneti ime, prezime, email i broj indeksa. Takođe vas molimo da kad dobijete email potvrdu sa instrukcijama, probate da se povežete na sesiju preko uređaja koji planirate da koristite. Na taj način možete proveriti kompatibilnost vašeg uređaja i instalirati potreban softver pre prvog časa.

Predavanja će biti organizovana utorkom u terminu od 9h do 12h, a časovi posvećeni računskim vežbama će biti organizovani naknadno u blokovima, u skladu sa potrebama (priprema za laboratorijske vežbe, priprema za kolokvijum, priprema za završni projekat).

Na prvom času smo pored uvoda vezanog za organizaciju predmeta i način polaganja ispita (AI 01 – Uvod v2), radili i deo „AI 02 – IPv4 i IPv6 Adresiranje“. Na drugom terminu će biti ponovljen deo koji se odnosi na organizaciju predmeta i način polaganja ispita.

Oznake , , , , ,

Podeli sa prijateljima

Povezani članci

Login

Prijava na mailing liste