telit.etf.rs

Osnovi telekomunikacija (OS/OF) – Obaveštenje – Predavanje u sredu 18.03.2020. godine

Svi studenti su danas (utorak 17.03.2020. godine) putem mailing liste dobili detaljna obaveštenja sa aktuelnim informacijama vezanim za nastavu iz predmeta Osnovi telekomunikacija u narednom periodu. Svi nastavni materijali i obaveštenja će se kao i do sada objavljivati na mailing listi predmeta i web strani predmeta. Molimo vas da redovno pratite obaveštenja koja će biti slana preko mailing liste predmeta na vaše studentske e-mail adrese.

Imajući u vidu novonastalu situaciju vezanu za Corona virus i donete mere, a u želji da ipak pokušamo da iskoristimo nastupajući period i da što manje izgubimo od planiranih aktivnosti, sutrašnje predavanje iz predmeta Osnovi telekomunikacija će biti organizovano on-line, korišćenjem Cisco webex alata. Cisco webex softver je inače besplatan za sve koji se povezuju na neku od kreiranih sesija.

Poziv za on-line predavanje, odnosno Cisco webex sesiju, biće vam dostavljeno putem mailing liste (kao mail). Ukoliko ne dobijete mail tokom današnjeg dana (utorak 17.03.2020. godine), javite mi se mailom na gmarkovic@etf.bg.ac.rs.

Predavanje će biti održano u regularnom terminu u sredu 18.03.2020.godine, u periodu 15,00-18,00 časova. Sesija će biti otvorena od 15,00 časova, a predavanje će početi u 15,20 časova, kako bi svi stigli da se povežu.

Oznake

Podeli sa prijateljima

Povezani članci

Login

Prijava na mailing liste